« Zpět

S e-fakturou máte po starostech

| 24. října 2008 - 10:52 | Zprávy | E-bankovnictví

Skupina ČEZ nabízí zákazníkům jako první energetická firma elektronickou fakturaci. Skupina ČEZ ve spolupráci s Českou spořitelnou spustila v září průkopnický projekt elektronické fakturace. Zákazníci Skupiny ČEZ, kteří využívají internetové bankovnictví České spořitelny SERVIS 24, se mohou díky nové službě e-faktura navždy zbavit papírových faktur za elektřinu.

Skupina ČEZ nabízí zákazníkům jako první energetická firma elektronickou fakturaci

Skupina ČEZ ve spolupráci s Českou spořitelnou spustila v září průkopnický projekt elektronické fakturace. Zákazníci Skupiny ČEZ, kteří využívají internetové bankovnictví České spořitelny SERVIS 24, se mohou díky nové službě e-faktura navždy zbavit papírových faktur za elektřinu.

E-faktura – snadné doručení a úhrada faktur

E-faktura je svým obsahem naprosto totožná s papírovou fakturou, kterou běžně dostávají zákazníci Skupiny ČEZ do svých poštovních schránek. Hlavní výhoda e-faktury spočívá v jejím elektronickém doručení do internetového bankovnictví České spořitelny SERVIS 24. Klienti si zde mohou fakturu prohlédnout, mohou si ji uložit do svého počítače a následně ji jediným kliknutím zaplatit. Aplikace internetového bankovnictví automaticky vygeneruje příkaz k úhradě, který pak stačí obvyklým způsobem autorizovat.
Novou službu e-faktura lze jednoduše aktivovat přímo v internetovém bankovnictví České spořitelny SERVIS 24. O každé doručené e-faktuře budou klienti informováni formou SMS nebo e-mailem. Elektronický způsob doručení i platby e-faktury eliminují možnost vzniku chyb při zadávání údajů do příkazu k úhradě a přispějí k pravidelnému a včasnému placení faktur za elektřinu. A to vše z pohodlí vlastního domova.

Široká nabídka služeb je přínosem pro zákazníky

Skupina ČEZ je jedinou energetickou společností v ČR, která komfortní službu e-faktura nabízí svým zákazníkům. Skupina ČEZ tak rozšířila nabídku svých služeb poskytovaných ve spolupráci se strategickými partnery. Tuto spolupráci zatím představují Zákaznická centra provozovaná společně se skupinou RWE, možnost úhrady faktur za elektřinu prostřednictvím terminálů Sazka a nově také možnost přijetí a úhrady faktury prostřednictvím internetového bankovnictví České spořitelny.
Nová služba e-faktura doplnila širokou nabídku služeb, kterou Skupina ČEZ svým zákazníkům nabízí. Jako jediná energetická společnost v ČR provozuje telefonickou Zákaznickou linku s nepřetržitým provozem 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Pro zákazníky, kteří si oblíbili elektronické služby, je k dispozici internetová Virtuální obchodní kancelář (VOK), která umožňuje vyřídit většinu požadavků souvisejících s odběrem elektřiny prostřednictvím počítače a internetového prohlížeče.
V roce 2007 vyřídila Skupina ČEZ celkem 3,2 milionu zákaznických požadavků. Podle realizovaných výzkumů dochází k trvalému zvyšování kvality zákaznické obsluhy a rostoucí spokojenosti zákazníků.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.