« Zpět

Poštovní spořitelna zdokonaluje své internetové bankovnictví

| 29. dubna 2009 - 11:33 | Zprávy | E-bankovnictví

Internetové bankovnictví Poštovní spořitelny dostalo nový kabát. Vylepšená verze Max Internetbanking PS a Max Homebanking PS je přehlednější, jednodušší a klientům nabízí několik zásadních zlepšení a nových služeb. Zajišťuje ještě větší pohodlí při správě financí, více finančních služeb dostupných přes internet, při zachování vysokého stupně zabezpečení.

Internetové bankovnictví Poštovní spořitelny dostalo nový kabát. Vylepšená verze Max Internetbanking PS a Max Homebanking PS je přehlednější, jednodušší a klientům nabízí několik zásadních zlepšení a nových služeb.
"Chtěli jsme našim klientům zajistit ještě větší pohodlí při správě jejich financí. Nyní mají více finančních služeb dostupných přes internet, čímž mohou značně šetřit svůj čas. Přitom stále zůstává zachován vysoký stupeň zabezpečení," popisuje nový systém Petr Jaroš, ředitel Inovací a vývoje Poštovní spořitelny.
Kromě designových změn, které obnáší například také volbu vlastního vzhledu, se zákazníci mohou těšit na několik užitečných novinek. "V nové záložce Úvěry teď klient jednoduše zjistí, jestli má předschválený úvěrový limit a může hned podat žádost o úvěr nebo požádat o navýšení tohoto limitu. Další nová záložka Investice pak umožní snadnou obsluhu spořicích produktů, majitel postžirového účtu může rovnou požádat také o zřízení Červeného konta," popisuje Petr Jaroš.
Hlavní změny internetového bankovnictví Poštovní spořitelny:

rozšíření služeb elektronického bankovnictví o úvěry a investice
snadná obsluha spořicích produktů i s žádostí o zřízení Červeného konta
změna zobrazení platebních příkazů
nově zpracovaný věrnostní program
nové funkční menu, jednoduše dostupné v levém sloupci
v ČR výjimečná možnost volby vzhledu celé aplikace

Poštovní spořitelna na trh dlouhodobě přináší inovativní řešení, která klientům zjednodušují správu jejich financí. Propracované internetové bankovnictví jen dokazuje, že PS je nejdostupnější banka na trhu. Ať už je to cestou do práce z mobilu, v práci přes PC nebo večer doma přes televizi, klienti Poštovní spořitelny mohou ovládat své účty opravdu kdykoliv a kdekoliv.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Nemohu se přihlásit na internetové bankovnictví. problém je v tom, že jsem o to požádala asi před 1 roky a nyní jsem se chtěla přihlásit, ale vůbec to nejde. Psala jsem  vám, ale odpověď jsem nedostala a na uvedeném čísle 435800121, které máte uvedeno se mi hlásí, že číslo neexistuje na na 800200290 stále čekám na spojení. Je to k zbláznění. Můžete mi pomoci ?

zdravím Holíková

Dobrý den, jsem ráda, že se vylepšujete, jenže jsem chtěla změnit termín u trvalého příkazu a nebylo to možné, protože tato kolonka se nedala  změnit. Chtěla jsem jenom posunout termín, protože máme společný účet s manželem a jemu chodí důchod později. Psala jsem v internetovém bankovnictví a dodnes mi nebylo odpovězeno.