« Zpět

Nový fond v srpnu a nakupování vybraných fondů přes elektronické bankovnictví

| 3. srpna 2012 - 11:19 | Zprávy | E-bankovnictví

Investování do fondů nebylo nikdy jednodušší. S elektronickým bankovnictvím od ČSOB má každý klient možnost nákupu vybraných fondů přímo z pohodlí svého domova. Novinkou od srpna je nový fond KBC Equity Fund ČSOB Akciový fond dividendových firem, který je ideálním akciovým základem portfolia každého investora.


„V dnešní nestabilní době je zájem především o investice do silných a zdravých společností vyplácejících vysoké dividendy. Takové akcie mohou nabídnout zajímavý dividendový výnos, jsou méně volatilní, ale zároveň při růstu trhu méně stoupají. Jedná se o stabilní firmy napříč sektory a regiony se sídlem převážně v rozvinutých krajinách a širokou působnosti na rozvojových trzích. A právě proto je nově nabízený fond, který investuje právě do dividendových firem, ideálním základem akciové složky klientova portfolia,“ říká Jan Barta, člen představenstva ČSOB Asset Management, a.s., investiční společnost.
KBC Equity Fund ČSOB Akciový fond dividendových firem je otevřený akciový fond s vyšším stupněm rizika a dlouhodobým investičním horizontem. Fond je částečně zajištěn proti měnovému riziku v EUR a USD. Předností fondu je široce diverzifikované portfolio pečlivě vybraných zahraničních firem, které vyplácejí vyšší než průměrnou dividendu. Dividendy získané z akcií v portfoliu jsou navíc plně reinvestovány.
Klienti ČSOB, kteří nemají čas pro návštěvu pobočky, nebo tráví většinu svého času v zahraniční, jistě ocení možnost využití jednoduchosti a komfortu investování prostřednictvím svého internetového bankovnictví. Podmínkou je uzavřená komisionářská smlouva o nákupu a prodeji cenných papírů a běžný účet s aktivovaným internetovým bankovnictvím.
Další informace o tomto fondu naleznete na stránkách: http://www.csob.cz/cz/fondy/Akciove-fondy/Stranky/BE6239644220.aspx
Návratnost investované částky není zaručena a hodnota investice může kolísat i pod původně investovanou částku. Odhady výnosů a minulé výnosy fondů nezaručují výkonnost v budoucnu. Výnosy nezahrnují poplatky a daně.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.