« Zpět

Klienti ČS mohou využít mobilní banku pro telefony Android už v listopadu letošního roku

| 9. července 2012 - 13:19 | Zprávy | E-bankovnictví

Česká spořitelna nabídne v listopadu letošního roku novou aplikaci pro chytré mobilní telefony s operačním systémem Android. Reaguje tak na výrazný zájem o ni ze strany majitelů tohoto operačního systému. Mobilní banka pro tuto platformu tak doplní stávající aplikaci pro iPhone a další zařízení se systémem iOS, která byla spuštěna v únoru letošního roku a sklidila u uživatelů značný úspěch.

- Aplikace pro Androidy doplní stávající aplikaci České spořitelny pro iPhone (systém iOS)
- Podobně jako aplikace pro zařízení se systémem iOS nabídne unikátní možnost skenování a následného placení složenek
- Mobilní banka ČS pro iPhone se těší ze strany uživatelů nebývalému zájmu – od února si aplikaci stáhlo téměř 26 tisíc zájemců

Česká spořitelna nabídne v listopadu letošního roku novou aplikaci pro chytré mobilní telefony s operačním systémem Android. Reaguje tak na výrazný zájem o ni ze strany majitelů tohoto operačního systému. Mobilní banka pro tuto platformu tak doplní stávající aplikaci pro iPhone a další zařízení se systémem iOS, která byla spuštěna v únoru letošního roku a sklidila u uživatelů značný úspěch.
„Stávající aplikace pro zařízení s iOS systémem nám ukázala, že naši klienti mají o nové technologie zájem, rozumí jim a správu a obsluhu účtu přes chytrý telefon považují za naprostou samozřejmost. Stávající aplikace pro iPhone, iPad a iPod představuje moderní a velice jednoduchý nástroj, který mohou využít jak klienti, tak lidé, kteří nejsou klienty našeho internetového bankovnictví. A přesně taková bude i nová aplikace pro systém Android,“ uvedl David Lorenc, ředitel přímého bankovnictví České spořitelny.
Aplikace pro systém Android bude spuštěna v listopadu letošního roku a podobně jako stávající mobilní banka pro iPhone nabídne mezi aplikacemi českých bankovních domů ojedinělou možnost skenování a následného zaplacení složenek. Navíc ji budou moci používat i uživatelé, kteří nejsou klienty internetového bankovnictví SERVIS 24. Pomocí aplikace velmi rychle naleznou nejbližší pobočku, bankomat či kontakt na bankovní poradce.
Mobilní banku pro systém iOS si od jejího spuštění v únoru letošního roku stáhlo již téměř 26 tis. uživatelů, kteří jejím prostřednictvím provedli bankovní operace v řádu desítek milionů korun.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.