« Zpět

České spořitelně opět nefunguje internetové bankovnictví

| 12. května 2009 - 11:41 | Zprávy | E-bankovnictví

České spořitelně od dnešních ranních hodin nefunguje internetové bankovnictví Servis 24. Přihlašovací stránka oznamuje nedostupnost aplikace. "Od 9 hodin je internetové bankovnictví z technických důvodů nedostupné a na jeho znovuzprovoznění intenzívně pracujeme. 

Aktualizováno: Internetové bankovnictví Servis 24 je od 11 hodin plně funkční.
České spořitelně od dnešních ranních hodin nefunguje internetové bankovnictví Servis 24. Přihlašovací stránka oznamuje nedostupnost aplikace. "Od 9 hodin je internetové bankovnictví z technických důvodů nedostupné a na jeho znovuzprovoznění intenzívně pracujeme. Telefonní bankovnictví funguje, klienti mohou transakce zadávat také před bankomaty ČS, kterých máme přes 1100. Samozřejmě mohou tyto operace provést i prostřednictvím sběrných boxů nebo v pobočce. Za způsobení komplikace se klientům omlouváme," řekla pro server Měšec.cz Kristýna Havligerová z tiskového odělení České spořitelny. V současné době využívá přímé bankovnictví České spořitelny zhruba 1,2 milionu klientů.
Servis 24 je klientsky velmi oblíbenou službou. Kromě běžných transakcí nabízí klientům České spořitelny provázání s úvěrovými účty, kreditními kartami nebo penzijním a životním pojištěním včetně možnosti online sjednání a změn produktů. Naneštěstí právě k velkému počtu klientů dochází ke zradě techniky a spořitelnu a její Servis 24 provázejí časté výpadky. Čtěte více: Zakletý Servis 24 České spořitelny.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.