« Zpět

Aplikace pro mobilní banku GE Money Bank zdarma na Android marketu a v App Store

| 21. prosince 2011 - 11:24 | Zprávy | E-bankovnictví

[Tisková zpráva] GE Money Bank nabízí od 19. prosince majitelům iPhonů a telefonů s operačním systémem Android aplikace pro mobilní přístup do Internet Banky. Pod názvem GE Money CZ jsou volně ke stažení na stránkách Android Marketu a v App Store. 

[Tisková zpráva] GE Money Bank nabízí od 19. prosince majitelům iPhonů a telefonů s operačním systémem Android aplikace pro mobilní přístup do Internet Banky. Pod názvem GE Money CZ jsou volně ke stažení na stránkách Android Marketu a v App Store. Ti, kteří „smartphone“ ještě nevlastní, mohou od banky k účtu Genius Optimal získat až do konce roku zdarma nejnovější model telefonu Samsung Galaxy Y.
„Využívání mobilních telefonů je v oblasti bankovnictví stále populárnější. Potvrzuje to i počet přístupů do Internet Banky přes mobily, kam se hlásí průměrně 800 uživatelů denně. Nejčastěji zjišťují zůstatek na účtu, dívají se na přehled transakcí a dobíjí si kredit v mobilu,“ říká o dosavadní možnosti pro klienty banky Ladislav Seifrt, ředitel přímého bankovnictví GE Money Bank. „Nyní klientům nabízíme ještě pohodlnější způsob, jak se k našim službám dostat, a to přes aplikaci, kterou si mohou zdarma stáhnout z Android Marketu nebo App Store,“ dodává Ladislav Seifrt.

Uživatelům chytrých telefonů umožňuje aplikace komfortní přístup na jejich účet v Internet Bance. Tam si mohou zjistit zůstatek, zobrazit historii transakcí, odeslat platbu, dobít předplacenou kartu mobilního operátora, změnit limit na platební kartě, zapnout nebo vypnout ji pro internetové transakce. V aplikaci najdou ale také prezentaci banky s vylepšenou verzí vyhledávání poboček a bankomatů pomocí GPS navigace. Zjistit si mohou rovněž aktuální kurzy měn, splátku spotřebitelského úvěru nebo si snadno sjednají schůzku s osobním bankéřem. Navíc část obsahu je v aplikaci dostupná i bez připojení na internet, například rady a kontakty pro nouzové situace, jako je ztráta platební karty.

V souvislosti s rostoucím zájmem o obsluhu bankovního účtu pomocí mobilních zařízení nabízí GE Money Bank novým klientům (nepodnikatelům) nejnovější model chytrého telefonu Samsung Galaxy Y. Přístroj využívá operační systém Android a má výkonný procesor, který dovoluje stahování rychlostí 7,2 Mb/s. Displej s úhlopříčkou 3“ a větší klávesnice QWERTY jsou dostatečně komfortní pro provádění finančních operací. Mobil je v nabídce banky ještě do konce letošního roku, nebo do vyčerpání zásob. Podmínkou jeho bezplatného získání je uzavření smluv o běžném účtu Genius Optimal a kreditní kartě a jejich užívání alespoň 24 měsíců. купить медицинский сертификат специалиста в Туле

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.