« Zpět

Anketa Firemní auto roku staví novou manažerskou porotu

| 7. února 2018 - 18:26 | Zprávy

Služební a takzvané benefitní automobily jsou vděčným tématem hovoru v mnoha firmách. Současné trendy se navíc podle řady indicií mírně odklánějí od přísných pravidel sjednocování firemních vozových parků. Zvyšuje se počet firem, které alespoň některým pracovníkům a manažerům umožňují výběr firemního vozidla na základě jejich potřeb a preferencí. Celostátní anketa Firemní auto roku, která letos vstupuje do svého jedenáctého ročníku, letos tyto změny do značné míry reflektuje úpravou vyhlášených kategorií a doplněním o speciální „trophy“ pro specifičtější kategorie vozidel.

Tak jako každoročně anketa odstartuje 1. března otevřením nominací pro jednotlivé automobilové značky. „Ostrý“ start pak proběhne 17. května, kdy se v Golf centru Kaskáda nedaleko Brna uskuteční první ze tří testovacích dnů, na kterých mají porotci možnost si nominované automobily vyzkoušet a pohovořit o nich se zástupci automobilek. Další testovací dny proběhnou 14. června na Autodromu Most a 13. září v Golf & Spa resortu Kunětická hora nedaleko Pardubic.

Zajímavostí ankety Firemní auto roku je stočlenná manažerská porota složená ze zástupců velkých, středních i malých firem a také osob samostatně výdělečně činných, zástupců samosprávy a státní správy, složek integrovaného záchranného systému a podobně. Ti všichni mají možnost si v rámci tří samostatných testovacích dnů vyzkoušet a ohodnotit nominované automobily. Žádná jiná automobilová anketa u nás takovou možnost nenabízí.

Vyhlašovatelem ankety je magazín FLEET firemní automobily, který také manažery do poroty vybírá tak, aby v ní byli zastoupeni zástupci různých fleetových segmentů. Zájemci o zařazení do letošní poroty se tedy mohou až do konce března hlásit přímo redakci na e-mail info@ifleet.cz. Očekává se od nich buď plná, nebo alespoň částečná role v oblasti firemního fleetového managementu a obecný zájem o osobní a lehké užitkové automobily. Vedle samotných fleet manažerů jsou členy manažerské poroty často také ředitelé nákupu, finanční nebo HR ředitelé, jednatelé společností i generální ředitelé a soukromí podnikatelé. Více informací o anketě včetně vyhlášených kategorií naleznou zájemci na stránkách www.fleetawards.cz.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.