« Zpět

ZUNO v České republice – online bankovnictví už nikdy nebude jako dřív

| 19. července 2011 - 13:40 | Zprávy | E-bankovnictví

ZUNO, nová online banka ze skupiny Raiffeisen Bank International, přichází do České republiky. Po Slovensku se tak Česko stane další zemí, kde ZUNO zcela změní pohled na internetové bankovnictví. Otevřít si účet v ZUNO může ode dneška každý. Jeho založení je velmi rychlé – netrvá déle než tři minuty.

ZUNO, nová online banka ze skupiny Raiffeisen Bank International, přichází do České republiky. Po Slovensku se tak Česko stane další zemí, kde ZUNO zcela změní pohled na internetové bankovnictví. Otevřít si účet v ZUNO může ode dneška každý. Jeho založení je velmi rychlé – netrvá déle než tři minuty.
„Náš přístup je naprosto jasný. Perfektně rozumíme svým zákazníkům, protože i my jsme byli kdysi v jejich kůži. Proto víme, o co jim jde
v první řadě a co je pro ně nejcennější – je to jejich čas,“ říká András Hámori, předseda představenstva ZUNO Bank. „Nabízíme online služby, které jsou přehledné a jednoduché, a nad to zákazníkům dáváme vždy top úroky. Díky ZUNO tak mají víc prostoru pro sebe a nemusí ztrácet čas starostmi o své peníze.“
ZUNO jde směle naproti všem, kteří chtějí mít ze svých peněz co největší užitek. Proto přichází s revolučním produktem, velmi rozšířeným v zahraničí, ale v Česku dosud neznámým – spořením úročeným denně. To zákazníkovi, zatímco spoří, přináší daňovou výhodu – pokud úroky na SPOŘENÍ nepřekročí 6,99 Kč denně, nepodléhají zdanění.  Při úroku 2 % p. a. to v praxi znamená, že zákazníci, jejichž zůstatky na SPOŘENÍ nepřevyšují v daný den 127 500 Kč, nemusí z úroků, které jim vyplatí banka, odvádět daň.
„Na českém trhu jde o novinku. Vezmeme-li v úvahu, že každý klient si u nás může založit až deset takových SPOŘENÍ, stává se to silným argumentem, proč přejít na SPOŘENÍ právě v ZUNO,“ říká Miroslav Střihavka, ředitel ZUNO Bank v České republice.
ZUNO Bank vedle toho nabízí i další výnosné řešení – šestiměsíční VKLAD, úročený akční sazbou 3,5 % p. a. VKLAD lze jednoduše otevřít po internetu, ale i v mobilu prostřednictvím mobilního bankovnictví. To je dalším tahákem ZUNO. Díky mobile bankingu má zákazník ZUNO přístup ke svým penězům opravdu kdykoliv a kdekoliv. 
U běžného ÚČTU mají zákazníci na výběr ze dvou možností:
PAY AS YOU GO model - pro ty, kdo hlavně spoří;
PRE-PAID model - pro ty, kdo banku využívají častěji.
V obou případech můžou mít správu svých peněz za 0 Kč. Online, rychle, jednoduše.
„Nestavíme naši značku na planých slibech
o nulových poplatcích. I tak mohou mít zákazníci ZUNO své účty zdarma,“ komentuje Miroslav Střihavka. „Plnit sliby je pro nás velmi důležité. ZUNO chce vždy nabízet top úroky a vyhnout se nepříjemným překvapením.“
ZUNO účty jsou dostupné ve čtyřech měnách – CZK, EUR, GBP, USD. Banka v blízké budoucnosti plánuje spustit další produkty, které zákazníkům ulehčí život, jako jsou třeba spotřební půjčky.  
Online banka ZUNO, která již od loňska úspěšně funguje na Slovensku, patří do bankovní skupiny Raiffeisen Bank International. Českým klientům ZUNO nabídne běžné účty
v několika měnách, spořicí účty a termínované vklady – všechny služby bude možné ovládat přes internet, bez nutnosti chodit na pobočku. ZUNO sází na jednoduchost, top úroky a otevřenou komunikaci s klientem prostřednictvím elektronické pošty, internetového chatu, Facebooku, call centra a dalších moderních způsobů komunikace.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Dobry den vcera mi kuryr dorucil smlouvu a stale se mi to nedari prihlasit....Porad mi to nacita a nic.

Hledáte velmi skutečné úvěr? Za přijatelnou úrokovou sazbou? Zpracováno během 2 až 5 pracovních dnů. Už jste byla odmítnuta neustále podle svých bank a jiných finančních institucí? Zde je legitimní nabídky, protože otázka úvěru a bezpečnost je něco, co zákazníci jsou stále více znepokojeni, Gratuluji vám, úroková sazba pro naší nabídky je 3% Pokud máte zájem o získání finanční pomoci, kontaktujte nás ještě dnes na adrese: seankentco-operative@hotmail.com.

Žadatel Osobní údaje.

Tvé jméno:
Částka potřebná:
Vaše země:
Půjčka Doba trvání:
Vaše adresa:
Telefonní číslo:
Měsíční příjem:
Sex:
Vaše číslo Fax:
Tvůj věk:
 
Kontaktní osoba: Sean Kent.
E-mail: seankentco-operative@hotmail.com

Byla jsem spokojena ale ted je to hruza, kdyz jsem potřebovala nutně platit tak kde byla tato banka ? Platit se nedalo, takže takova banka je nanic, odcházím od ní.

Prosím nevím si rady s aktivaci karty 606898218 

Moznost Otevrit bezni ucet platebni kartu jemozni i debet.odpoved zaslat prosim namuj,email dekuji Orackova.